دستور پخت آجیل پلو

برای پخت یکی از مقوی ترین غذاهای ایرانی باید طبق دستور پخت آجیل پلو اقدام کنید. این غذای خوشمزه با ترکیب آجیل های مختلف تهیه می شود و برای مهمانی ها گزینه مناسبی خواهد بود. استفاده از گوشت قرمز یا مرغ در این غذا سلیقه ای است و سعی کنید از آجیل های مختلف در آن استفاده کنید. برای پخت این غذای خوشمزه حتما برنج خالص ایرانی تهیه کنید تا از مزه آن لذت بیشتری ببرید.دستور پخت آجیل پلو

مواد لازم آجیل پلو

  • سینه مرغ: 1 عدد
  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • گردو: 50 گرم
  • کشمش: 50 گرم
  • زرشک: 50 گرم
  • خلال بادام و پسته: هر کدام 50 گرم
  • هویج: 2 عدد
  • بادام هندی: 50 گرم
  • خلال پرتقال: 25 گرم
  • پیاز داغ: به میزان لازم
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 حبه
  • کره و زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

آموزش مراحل دستور پخت آجیل پلو

برای انجام دستور پخت آجیل پلو ابتدا خلال بادام و پسته را در کمی گلاب بخیسانید تا نرم شوند. برنج ایرانی را به همراه کمی نمک در آب بخیسانید تا پخت بهتری داشته باشد. برای آماده سازی مواد دیگر زعفران را دم کرده، بادام هندی را در آب جوش خیس نموده و گردو را هم خرد کنید. حال به سراغ مرغ رفته و آن را به اندازه مکعب های کوچک خرد و با ادویه، نمک، پیاز، سیر، زعفران و کمی آبلیمو مزه دار کنید. مرغ را حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

برای پخت هویج آن را رنده کرده و در آب جوش بریزید تا پخته شود و بعد آبکش کنید. هویج را درون تابه به همراه شکر و زعفران تفت دهید. خلال بادام و پسته را با کره تفت داده و باقی مواد مانند بادام هندی و خلال پرتقال را هم جداگانه سرخ کنید. مواد دیگر مانند زرشک را با کمی شکر تفت داده و کشمش و گردو را هم جداگانه تفت بدهید. برنج خالص ایرانی خیس خورده را به صورت آبکشی آماده کرده و در انتها به آن کمی کره و زعفران اضافه نمایید. بعد از دم کشیدن برنج، تمام مواد دیگر را برای تزئین روی برنج استفاده کرده و نوش جان کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...