دستور پخت باقالی پلو

از جمله پلوهای پرطرفداری که با برنج خالص ایرانی طعم بی نظیری را به خود می گیرد، باقالی پلو است. ترکیب شدن برنج خوش عطر با باقالی، در کنار گوشت مرغ یا ماهیچه گوسفندی، سفره شما را به غذایی مجلسی و ارزشمند مزین می سازد. پخت و آماده سازی این پلو بسیار ساده می باشد. بر همین اساس قصد داریم در ادامه شما را با دستور پخت باقالی پلو بیشتر آشنا کنیم.

باقالی پلو

مواد لازم برای پخت باقالی پلو

  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • شوید خشک یا شوید تازه خرد شده: یک و نیم پیمانه
  • باقالی: یک پیمانه
  • نمک و روغن: به میزان لازم

آشنایی با دستور پخت باقالی پلو

پیش از آغاز دستور پخت باقالی پلو، برنج را در آب ولرم و نمک به مدت 2 الی 3 ساعت بخیسانید. می توانید برنج ایرانی را به صورت دم کردنی یا آبکشی آماده کنید. این به سلیقه شما و اعضای خانواده تان بستگی دارد. اگر فرصت خرید باقالی تازه را در فصل خودش نداشتید، می توانید نوع خشک شده آن را تهیه کرده و استفاده نمایید. باقالی ها را در ظرفی جداگانه و همراه با آب بپزید.

برای پخت برنج خالص ایرانی به روش آبکشی، آب و نمک را در قابلمه ریخته و بگذارید بجوشد. برنج خیس خورده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا زمانی که کمی نرم شد در آب جوش بماند. شوید تازه را در زمان جوشیدن و شوید خشک را پس از آبکشی کردن برنج به آن بیفزایید. اضافه کردن شوید تازه عطر و رنگ باقالی پلوی شما را بی نظیر می کند. برنج آبکشی شده را با روغن و باقالی پخته شده مخلوط کرده و اجازه دهید دم بکشد. می توانید به این ترکیب زعفران دم کرده نیز اضافه کرده و پلوی خود را عطرآگین کنید. این پلوی لذت بخش را همراه با ماهیچه یا گوشت مرغ سرو کرده و از طعم به یاد ماندنی آن لذت ببرید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...