دستور پخت بلغور پلو یک نوع دستور پخت ترکی است که با نام یارما پلو هم شناخته می شود. پخت بلغور پلو در کشور ترکیه هم مرسوم بوده که البته تفاوت های کمی با پخت این غذا در کشور ما دارد. برای تهیه بلغور پلو از بلغور گندم و برنج خالص ایرانی استفاده می شود که طعم بسیار لذیذی دارد. برای آموزش این غذای متفاوت در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم بلغور پلو
- بلغور: 2 پیمانه
- برنج خالص ایرانی: 1 پیمانه
- عدس سبز: 1 پیمانه
- سیر: 2 حبه
- کره: 1 و نیم قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: 1 و نیم قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم
آموزش دستور پخت بلغور پلو
قبل از آماده سازی برنج اولین کاری که در دستور پخت بلغور پلو باید انجام دهید، شستن و خیساندن عدس است تا نفخ آن گرفته شده و بهتر پخته شود. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون قابلمه بریزید. روغن را به قابلمه اضافه کرده و پیازها را تفت بدهید تا کمی سبک شوند. سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید تا عطر آن در غذا پخش شود. رب گوجه را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن به طور کامل از بین برود و سرخ شود.
بلغورهای شسته شده و آبکش شده را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. کره را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و با ریختن 3 لیوان آب جوش اجازه دهید تا جوش بیاید. نمک، فلفل سیاه و قرمز را به قابلمه اضافه کرده و عدس های آبکش شده را هم اضافه کنید. در این مرحله نوبت به اضافه کردن برنج خالص ایرانی می رسد. مواد را هم بزنید و اجازه دهید تا آب اضافی درون قابلمه به طور کامل تبخیر شود. بلغور و برنج ایرانی را دم بگذارید و حدود 30 تا 35 دقیقه زمان می برد تا پخته شوند. غذا را در ظرف موردنظر بکشید و با ترشی و سالاد نوش جان کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...