دستور پخت خلال پلو

در دستور پخت خلال پلو از انواع خلال بادام، پسته و پرتقال استفاده می شود که ارزش غذایی بسیار بالایی دارند. غذای خلال پلو متعلق به استان سمنان است که معمولا با مرغ یا گوشت آماده می شود. برای تهیه این غذای خوشمزه حتما از برنج خالص ایرانی استفاده کنید که طعم خیلی خوبی دارند. برای آموزش دستور پخت غذا با ما همراه باشید.

خلال پلو

مواد لازم خلال پلو

  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • سینه مرغ: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • خلال بادام، خلال پسته، خلال پرتقال: هر کدام 150 گرم
  • خلال هویج: 100 گرم
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

آموزش دستور پخت خلال پلو

در اولین مرحله دستور پخت خلال پلو باید مرغ را آماده کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه کمی روغن در تابه تفت بدهید. کمی زردچوبه به پیاز اضافه کرده و مرغ های ریز خرد شده را هم به آن اضافه کنید. فلفل سیاه و نمک به مرغ بزنید تا مزه دار شود و در آخر کمی زعفران به آن اضافه کنید تا تغییر رنگ بدهد. بعد از تفت خوردن و پخت مرغ حرارت را خاموش کنید. خلال پرتقال را دو یا سه بار بجوشانید تا تلخی آن از بین برود. خلال پسته و بادام را در گلاب بخیسانید و در نهایت همه خلال ها را به همراه خلال هویج در ظرفی روی حرارت گذاشته و به آن ها کمی شکر و کره اضافه کنید.

برای تهیه خلال پلو باید برنج خالص ایرانی را به صورت آبکشی آماده کنید. همین که آب به جوش آمد برنج و نمک را اضافه کرده و بعد از نرم شدن، آن را آبکش کنید. می توانید از ته دیگ سیب زمینی یا نان استفاده کنید. برنج ایرانی را درون قابلمه ریخته و می توانید مواد خلال و مرغ را لابه لای برنج بریزید یا اینکه بعدا موقع سرو به آن اضافه کنید. در این دستور پخت به دلیل پخته بودن مرغ، برنج را دم گذاشته و از مواد خلال و مرغ برای تزئین استفاده می شود. این غذای خوشمزه را می توانید در کنار سالاد و ترشی نوش جان کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...