دستور پخت رشته پلو

رشته پلو غذای محبوب ایرانی هاست که برای پذیرایی از مهمان ها هم انتخاب مناسبی خواهد بود. به دلیل استفاده از رشته و ترکیب آن با برنج خالص ایرانی این غذا بسیار مفید است. رشته پلو در جشن های باستانی مانند عید نوروز و چهارشنبه سوری در بسیاری از شهرها طبخ می شود. اگر از پخت پلوهای تکراری خسته شده اید، می توانید دستور پخت رشته پلو را دنبال کنید.

رشته پلو

مواد لازم رشته پلو

  • برنج خالص ایرانی: 2 تا 3 پیمانه
  • رشته پلویی: 150 گرم
  • گوشت چرخ کرده: 350 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق سوپخوری
  • کشمش: نصف پیمانه
  • خرما: نصف پیمانه
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • فلفل سیاه: به میزان لازم

آموزش دستور پخت رشته پلو

برای تهیه این غذا طبق دستور پخت رشته پلو باید تمام مواد اولیه را آماده کنید. می توانید برنج ایرانی را از چند ساعت قبل بخیسانید؛ البته برنج تازه نیاز به خیساندن ندارد. درون قابلمه آب، نمک و کمی روغن بریزید و برنج را درون آب در حال جوش بریزید. رشته پلویی آماده را کمی خرد کنید و بهتر است که کمی بزرگتر از دانه های برنج باشند. رشته را هم به برنج در حال جوش اضافه کنید تا نرم شود و سپس آن را آبکش کنید.

برای ته دیگ غذا از سیب زمینی استفاده کرده و آن ها را به همراه کمی روغن ته قابلمه تفت بدهید. برنج خالص ایرانی و رشته پلویی را درون قابلمه ریخته و دم بگذارید. اضافه کردن کمی روغن و زعفران بوی و مزه برنج را بهتر می کند. برای تهیه کوفته قلقلی ها پیاز آب گرفته شده را به گوشت اضافه کنید. فلفل، نمک و زردچوبه را هم اضافه کرده و بعد از کمی ورز دادن نیم ساعت درون یخچال بگذارید. گوشت را به صورت کوفته های ریز در آورده و درون تابه تفت دهید. در نهایت رشته پلو را با کوفته ها، کشمش و خرما تزئین کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...