یکی از غذاهای مقوی و خوش طعم و بوی کرمانی، زیره پلو می باشد. ترکیب زیره سیاه و سبز با برنج خالص ایرانی،عطر این غذا را دو چندان کرده است. این پلو با تکه هایی از گوشت مرغ با گوسفند سرو شده و به دلیل طبع متعادلی که دارد، برای پاییز و زمستان مناسب می باشد. قصد داریم در ادامه شما را با دستور پخت زیره پلو آشنا کنیم. پس با ما همچنان همراه بمانید.
مواد لازم برای پخت زیره پلو
- برنج خالص ایرانی: دو پیمانه
- زیره سیاه: سه قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری
- روغن و نمک: به میزان لازم
آشنایی با دستور پخت زیره پلو
قبل از آنکه دستور پخت زیره پلورا آغاز کنیم، برنج ایرانی را در مقداری آب و نمک می خیسانیم. برای شروع زیره سیاه یا ترکیب زیره سیاه و سبز را به مدت 30 دقیقه در آب خیسانده و سپس روی دستمالی بریزید تا خشک شود. با این کار، بافت زیره نرم شده و آن را کمتر زیر دندان حس خواهید کرد. برای پخت این غذا از زیره آسیاب شده نیز می توان استفاده کرد این به سلیقه شما بستگی دارد.
حال زمان آماده سازی برنج خالص ایرانی رسیده است. آب را جوشانده و برنج خیس خورده را بدون آب در آن بریزید. تا زمانی که دانه برنج با ناخن قابل نصف شدن شود اجازه دهید برنج سرگاز بماند. پس از آن برنج را آبکشی کرده و کف قابلمه را با ته دیگ دلخواهتان پر کنید. به صورت لایه لایه برنج، زیره و زعفران دم کرده را در قابلمه بریزید و اجازه دهید دم بکشد. در آخر به برنج روغن زده و زیر و رو کنید. با اضافه کردن تکه های خرد شده گوشت مرغ یا گوسفند به پلو زیره؛ سفره شما به یک غذای همه چیز تمام مزین خواهد شد. نوش جان.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...