با دستور پخت شور ماهی پلو می توانید یک وعده غذایی سالم و مفید را تهیه کنید. شور ماهی پلو طعم بسیار جذابی دارد. به دلیل استفاده از گوشت ماهی ارزش غذایی این پلو بسیار بالا است و برای افراد مختلف مناسب می باشد. آماده کردن شور ماهی پلو حدود 2 ساعت زمان می برد و برای وعده ناهار انتخاب مناسبی است. در ادامه با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه باشید.
مواد لازم شور ماهی پلو
- ماهی شور: 1 عدد متوسط
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
- کشمش: 1 تا 2 پیمانه
- گرد لیمو: 1 قاشق سوپخوری
- پیاز سرخ شده: 1 قاشق سوپخوری
- شوید: 200 گرم
- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
مراحل دستور پخت شور ماهی پلو
برای دستور پخت شور ماهی پلو باید ابتدا تمام مواد لازم را از جمله برنج ایرانی را تهیه کرده و آماده استفاده در غذا کنید. ماهی شور خریداری شده از بازار را باید تمیز بشویید. ماهی شور میزان شوری بالایی دارد و برای اینکه بتوانید مزه شور آن را کم کنید باید در آب خیسانده شود. حدود 3 ساعت ماهی باید در آب بماند و بعد از آن شسته شده و آب اضافی آن گرفته شود.
برای آماده سازی برنج خالص ایرانی بهتر است که آن را همراه با کره به صورت کته آماده نمایید یا می توانید آن را آبکش کنید. در زمان پخت به آن شوید را اضافه کرده و اجازه دهید دم بکشد. زمانی که آب ماهی ها کشیده شد باید آن ها را در روغن به خوبی سرخ کنید تا پخته شوند. بعد از سرخ شدن ماهی کشمش را اضافه کرده و تفت بدهید. در ادامه با اضافه کردن پیاز داغ، زردچوبه، فلفل، نمک و پودر لیمو ماهی مزه بهتری پیدا می کند. در نهایت ماهی و کشمش به همراه پلو در ظرف مناسب سرو می شود. شما می توانید از ابتدا ماهی را به حالت فیله در آورده و با برنج مخلوط و دم کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...