در دستور پخت شیرین پلو از مواد اولیه متنوع با طعم های لذیذ استفاده می شود. ترکیب مرغ، انواع خلال ها و زرشک با برنج خالص ایرانی باعث شده تا طعم این غذا بی نظیر شود. شیرین پلو را می توانید برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی تهیه کرده و به بهترین شکل از مهمانان خود پذیرایی کنید. اگر دوست دارید که با رازهای پخت این غذا آشنا شوید، ادامه مطلب را از دست ندهید.
مواد لازم شیرین پلو
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
- سینه مرغ: 1 عدد
- خلال پسته، بادام و پوست پرتقال: 4 قاشق غذاخوری
- پیاز: 3 عدد
- زرشک: 4 قاشق غذاخوری
- هویج: 3 عدد
- گلاب: یک سوم پیمانه
- شکر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
- زعفران و روغن زیتون: به میزان لازم
آموزش دستور پخت شیرین پلو
ابتدا با توجه به دستور پخت شیرین پلو برنج ایرانی را به همراه کمی نمک در آب بخیسانید. سینه مرغ را به همراه پیاز و ادویه ها بپزید. خلال بادام و پسته را در گلاب خیسانده و زرشک را هم در آب بخیسانید. پیاز را خرد کرده و به همراه کمی روغن درون تابه تفت بدهید. هویج را به صورت خلالی خرد یا رنده کنید و در روغن تفت بدهید. برای مزه دار کردن هویج از شکر و زعفران استفاده کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود.
خلال پوست پرتقال معمولا تلخ است و برای گرفتن تلخی آن چندین مرحله آب روی خلال را عوض کرده و اجازه دهید در چند مرحله بجوشد. مرغ پخته شده را به تکه های ریز خرد کرده و به همراه پیاز سرخ شده درون تابه بریزید. زرشک را هم به همراه مرغ تفت داده و سپس هویج و خلال پرتقال را هم اضافه کنید. برنج خالص ایرانی را به صورت آبکشی آماده کرده و از مواد شیرین پلو لابه لای برنج ریخته و آن را دم بگذارید. بعد از آماده شدن غذا، آن را با خلال بادام، پسته، هویج، زرشک و غیره تزئین کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...