دستور پخت عدس پلو بسیار آسان است و کدبانوهای ایرانی به راحتی این غذا را در خانه تهیه می کنند. عدس پلو یکی از غذاهای سنتی ما شناخته می شود که محبوبیت زیادی در بین افراد مختلف دارد. شما می توانید این پلو را با گوشت چرخ کرده یا به صورت ساده تهیه کنید. توجه داشته باشید که برای خوش طعم شدن عدس پلو از برنج خالص ایرانی استفاده کنید. برای آموزش حرفه ای عدس پلو با ما همراه باشید.
مواد لازم عدس پلو
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
- عدس: 1 پیمانه
- کشمش پلویی: 1 پیمانه
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- پیاز متوسط: 2 عدد
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- زعفران: 1 قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه: به میزان لازم
آموزش دستور پخت عدس پلو
در ابتدای دستور پخت عدس پلو باید به سراغ عدس ها بروید. بهتر است که عدس را حداقل از دو ساعت قبل از پخت غذا، بخیسانید تا نفخ آن ها گرفته شود. عدس را با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا کاملا پخته شود. برنج ایرانی را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاید و زمانی که نرم شد، آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید. برخی افراد برنج را به عدس در حال پخت اضافه می کنند که در این صورت رنگ برنج تغییر پیدا می کند؛ اما خوشمزه تر می شود.
برای آماده کردن مواد عدس پلو، پیاز را خرد کرده و درون تابه تفت بدهید. مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کنید. عدس های پخته شده را به تابه اضافه کرده تا با پیاز تفت خورده و مزه دار شوند. در قابلمه مناسب ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید که بستگی به سلیقه شما دارد. برنج خالص ایرانی و عدس را درون قابلمه ریخته و کمی ترکیب کنید. کمی روغن روی برنج بریزید تا بهتر دم بکشد و دانه های برنج به هم نچسبند. گوشت چرخ کرده را با پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل سرخ کنید. کشمش را تفت داده و برنج زعفرانی را هم آماده کنید. در انتها عدس پلو را با گوشت چرخ کرده، کشمش و برنج زعفرانی تزئین کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...