مواد اولیه به کار رفته در دستور پخت قارچ پلو، همواره در دسترس هستند. این غذا بسیار سریع آماده شده و شما می توانید با ترکیب برنج خالص ایرانی با قارچ، یک غذای خوش عطر و طعم و مقوی را مهمان سفره خود کنید. اگر علاقه مندید با روش پخت این غذا بیشتر آشنا شوید با ما تا انتهای این مطلب همراه بمانید.
مواد لازم قارچ پلو
- قارچ تازه: 300 گرم
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
- پیاز متوسط: 2 عدد
- سینه یا فیله مرغ: 400 گرم
- فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد
- زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
- زرشک: نصف پیمانه
- آبلیمو :1 تا 2 قاشق غذاخوری
- روغن: به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، ادویه پلویی و زرد چوبه: به میزان لازم
آموزش دستور پخت قارچ پلو
دستور پخت قارچ پلو را مرحله به مرحله با ما پیش بروید تا طعم واقعی این غذای مقوی و خوش طعم را بهتر تجربه کنید. برای شروع فراموش نکنید که برنج ایرانی را با کمی آب و نمک خیس نمایید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید در این مرحله به پیاز داغ خود رب گوجه فرنگی و کمی زرشک نیز بیفزایید. قارچ ها را با آبلیمو ترکیب کنید تا رنگ آنها تیره نشود و آنها را در کمی روغن تفت دهید.
در ادامه، مرغ ها را به شکل مکعبی برش داده و همراه با فلفل دلمه ای خرد شده به پیاز و قارچ های سرخ شده بیفزایید. درب قابلمه را ببندید تا قارچ ها کمی آب باز کرده و مواد در این آب، برای مدت کوتاهی پخته شوند. کف قابلمه را روغن ریخته و با سیب زمینی یا نان بپوشانید. مخلوط آماده شده و ادویه پلویی را به صورت لایه لایه به برنج خالص ایرانی آبکشی شده اضافه کرده و اجازه دهید دم بکشد. زعفران دم کرده را به این پلوی خوش عطر و رنگ اضافه و نوش جان کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...