دستور پخت قیمه نثار

فرهنگ ما ایرانیان غنی از غذاهایی خوش طعم و بی نظیر است. قیمه نثار یکی از همین غذاها است که با رنگ و لعاب جذاب خود، هر سفره ای را رنگین می کند. این غذای اصیل قزوینی، از نظر ظاهر و ترکیبات شبیه به مرصع پلو می باشد. اگر قصد چشیدن طعم خوش این غذا را دارید حتما از برنج خالص ایرانی استفاده کنید و با ما همراه شوید تا شما را با دستور پخت قیمه نثار آشنا کنیم.

پخت قیمه نثار

مواد لازم برای پخت قیمه نثار

  • گوشت گوسفندی : 500 گرم
  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  • گلاب: نیم پیمانه
  • خلال پوست نارنج یا پرتقال: یک قاشق غذاخوری
  • خلال پسته و بادام: دو قاشق غذاخوری
  • زرشک: دو قاشق غذاخوری
  • شکر: یک قاشق چایخوری
  • هل، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین: به میزان لازم

آشنایی با دستور پخت قیمه نثار

برای آشنایی با دستور پخت قیمه نثارمراحل زیر را تا انتها با ما دنبال کنید. در ابتدا برنج ایرانی را در مقداری آب و نمک بخیسانید. برای آماده کردن مواد، پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه را به آن افزوده و کمی صبر کنید. گوشتی که به صورت خورشتی خرد شده را همراه با رب گوجه، فلفل سیاه، هل و دارچین به پیاز داغ اضافه کرده و هم بزنید. تفت دادن را تا تغییر رنگ گوشت ادامه دهید. در نهایت با اضافه کردن یک و نیم لیوان آب به مواد اجازه پخته شدن بدهید.

برنج خالص ایرانی را به صورت آبکشی آماده کنید. خلال پوست پرتقال را چند بار بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. سپس خلال های پسته، بادام و پوست پرتقال را به صورت جداگانه با زعفران و کره تفت دهید. زرشک را با شکر و کره روی شعله بگذارید تا سرخ و براق شود. در پایان، برنج خوش عطر دم کرده را در دیس کشیده و گوشت، زرشک و خلال ها را به سلیقه خود روی آن بریزید. حال زمان آن رسیده که این غذای خوشمزه را نوش جان کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...