در دستور پخت نخود پلو با مرغ، با ترکیب برنج خالص ایرانی و نخود پخته، طعمی اصیل و دلنشین به وجود می آید. برای تهیه سریع تر این غذا، می توانید از کنسرو نخود استفاده کنید، اما استفاده از نخود آبگوشتی خانگی طعم بهتری به آن می دهد. معمولاً نخود پلو را همراه با مرغ ریش ریش شده سرو می کنند، اما با سبزیجات یا گوشت های دیگر نیز بسیار خوشمزه خواهد بود. در ادامه، بهترین روش پخت نخود پلو را به همراه نکات کاربردی بررسی می کنیم.
مواد اولیه نخود پلو با مرغ
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن: ۲ قاشق غذاخوری
- برنج خالص ایرانی: ۲ پیمانه
- آب مرغ یا آب جوش: ۳ پیمانه
- نمک: به مقدار دلخواه
- نخود پخته: ۱ پیمانه
- مرغ پخته و ریش ریش شده: به دلخواه
آسان ترین دستور پخت نخود پلو با مرغ
دستور پخت نخود پلو با مرغ بسیار ساده است و این غذا خیلی سریع آماده می شود. نخود پلو، یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با ترکیبی ساده و در عین حال خوشمزه از برنج، نخود و ادویه جات تهیه می شود. برای پخت این غذای لذیذ، به مواد اولیه ساده ای نیاز دارید.
ابتدا برنج ایرانی را شسته و به مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید. سپس در یک قابلمه، کره و روغن را گرم کرده و برنج را به آن اضافه کنید تا کمی تفت بخورد. آب جوش یا آب مرغ را به همراه نخود پخته شده به برنج اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید برنج خالص ایرانی به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دم بکشد. پس از دم کشیدن، نخود پلو با مرغ آماده سرو است. برای طعم دار کردن بیشتر، می توانید از زعفران دم کرده، کشمش و زرشک استفاده کنید. نخود پلو را همراه با مرغ ریش ریش شده، سالاد شیرازی و ماست سرو کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...