دستور پخت هویج پلو

اگر از غذاهای شیرین خوشتان می آید؛ پس باید حتما دستور پخت هویج پلو را امتحان کنید. پخت اصولی هویج پلو باعث می شود تا خواص مفید آن حفظ شده و مزه بهتری پیدا کند. در زمان خرید مواد اولیه برای این غذا حتما برنج خالص ایرانی بخرید تا کیفیت و طعم غذا بهتر شود. هویج پلو برای مهمانی ها گزینه مناسبی است و معمولا با مرغ سرو می شود.

دستور پخت هویج پلو

مواد لازم هویج پلو

  • برنج خالص ایرانی: 4 و نیم پیمانه
  • هویج: حدود 10 عدد
  • پیاز: 2 عدد بزرگ
  • رب: 1 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ: 1 عدد کامل
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران: به میزان لازم
  • شکر: 1 الی 2 قاشق غذاخوری
  • ادویه پلویی: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • خلال پسته و زرشک: به میزان لازم

آموزش دستور پخت هویج پلو

برای آماده سازی این غذا طبق دستور پخت هویج پلو  باید تمام مواد اولیه را آماده کرده و مرحله به مرحله پیش بروید. با توجه به سلیقه خود، هویج ها را به صورت خلالی یا رنده شده خرد کنید. برنج ایرانی را به همراه کمی نمک بخیسانید تا پخت خوبی داشته باشد. هویج ها را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا تردتر شوند. بعد از درآوردن هویج، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت بدهید. بعد از طلایی شدن پیاز، مرغ و ادویه ها را به همراه سیر به تابه اضافه کنید.

زعفران را به مواد پلو اضافه کرده و اجازه دهید با هم مخلوط شوند. سپس هویج را هم به همراه مخلوط آب، شکر و رب درون تابه ریخته و مخلوط کنید. برنج خالص ایرانی را به صورت آبکشی آماده کنید و درون قابلمه کمی روغن ریخته و نان بگذارید. ترکیب برنج و مواد هویج پلو را در قابلمه ریخته و با هم مخلوط کنید. برای تزئین غذا از خلال پسته و زرشک استفاده کرده و برنج زعفرانی را هم روی غذا بریزید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...