دستور پخت پلو اسفناج

اسفناج از جمله سبزیجات مفید و با ارزش است که باید در رژیم غذایی افراد مختلف گنجانده شود. پلو اسفناج از غذاهای محبوب ایرانی است که با برنج خالص ایرانی تهیه می شود. شما می توانید به سادگی با توجه به دستور پخت پلو اسفناج این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کرده و نوش جان کنید.

پلو اسفناج

مواد لازم پلو اسفناج

  • برنج خالص ایرانی: 3 تا 4 پیمانه
  • اسفناج: نیم کیلو
  • گوشت چرخ کرده: 400 گرم
  • کره: 100 گرم
  • شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین و زردچوبه: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

آموزش دستور پخت پلو اسفناج

اولین کاری که در دستور پخت پلو اسفناج باید انجام دهید، خیساندن برنج است. برنج ایرانی تازه خیلی نیاز به خیساندن ندارد و مدت زمان نیم ساعت کافی است. برای خیساندن برنج کمی نمک روی آن بریزید تا خراب نشوند. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون تابه همراه روغن تفت بدهید. بعد از سبک شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را داخل تابه ریخته و مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. ادویه ها شامل نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه را به گوشت اضافه و مخلوط کنید تا بوی ادویه ها به مشام برسد.

سیر رنده شده را به مواد گوشتی اضافه کنید تا عطر و بوی بهتری پیدا کنند. با اضافه کردن مقداری زعفران رنگ بهتری به گوشت بدهید. اسفناج را به خوبی شسته و خرد کرده و در این مرحله به مواد گوشتی اضافه کنید تا تفت بخورد. برای پخت این غذا می توانید برنج خالص ایرانی را به صورت کته یا آبکشی تهیه کنید. بعد از آبکش کردن برنج ته دیگ نان یا سیب زمینی در قابلمه گذاشته و مواد برنج و گوشت را لایه لایه درون آن بریزید. شوید خشک را لابه لای برنج بگذارید تا حین دم کشیدن برنج نرم شود. در آخر کمی کره روی برنج بگذارید تا ذوب شود و غذا را سرو کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...