در دستور پخت پلو افغانی از گوشت گوسفندی و برنج خالص ایرانی استفاده می شود. پلو افغانی یا پلو کابلی از غذاهای محبوب کشور افغانستان است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. این غذا مطابق با ذائقه ما ایرانی هاست و شما می توانید برای مهمانی ها آن را سرو کنید. این غذای خوشمزه ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و ارزش امتحان کردن را خواهد داشت.
مواد لازم پلو افغانی
- برنج خالص ایرانی: یک کیلوگرم
- گوشت گوسفندی: نیم کیلو
- پیاز سرخ شده: دو عدد
- کشمش: یک پیمانه
- هویج خلال و پخته شده: یک پیمانه
- خلال شیرین شده پرتقال: نصف پیمانه
- خلال بادام و پسته: نصف پیمانه
- دارچین، فلفل، زردچوبه و نمک: به میزان لازم
آموزش دستور پخت پلو افغانی
در دستور پخت پلو افغانی از مواد درجه یک مانند برنج ایرانی استفاده کنید که طعم و بوی بهتری داشته باشد. بهتر است که برای پخت برنج آن را از یک الی دو ساعت قبل بخیسانید تا بهتر پخته شود. برنج خیس خورده را به همراه نمک روی حرارت گذاشته و اجازه دهید کمی نرم شده و بعد آبکش کنید. برای آماده کردن مواد میانی به سراغ گوشت بروید. گوشت گوسفندی استخوانی را به اندازه های دلخواه برش بزنید. گوشت را در تابه ریخته و به همراه کمی روغن تفت بدهید. ادویه ها شامل نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید. در ادامه پیاز و دارچین را هم اضافه کرده تا گوشت به خوبی مزه دار شود.
اگر گوشت کمی سفت است، باید نمک را در آخر پخت اضافه کنید تا گوشت بهتر پخته شود. خلال پسته و بادام را در کمی گلاب بخیسانید تا برای استفاده در غذا نرم شوند. خلال های هویج، پسته، بادام و پرتقال را به گوشت در حال سرخ شدن اضافه کرده و تفت بدهید. کمی از خلال ها را برای تزئین نگه دارید. درون قابلمه مواد گوشتی و برنج را بریزید و اجازه دهید تا زمانی که گوشت کاملا پخته شود برنج خالص ایرانی دم بکشد. در صورت تمایل از کشمش تفت داده شده به همراه خلال ها برای تزئین غذا استفاده کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...