دستور پخت پلو بادمجان

دستور پخت پلو بادمجان بسیار ساده بوده و این غذا یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که طعم و عطر بی نظیری دارد. ترکیب بادمجان سرخ شده با برنج خالص ایرانی زعفرانی و گوشت چرخ کرده، این غذا را به یکی از گزینه های عالی برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی تبدیل کرده است. برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد اولیه ساده ای نیاز دارید که در هر آشپزخانه ای یافت می شود.

پلو بادمجان

مواد لازم برای تهیه بادمجان پلو

  • برنج خالص ایرانی: ۱ کیلوگرم
  • بادمجان: ۱ کیلوگرم
  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

آموزش دستور پخت پلو بادمجان

با توجه به دستور پخت پلو بادمجان ابتدا بادمجان ها را شسته، پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش بزنید. سپس آن ها را در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید تا روغن آن ها گرفته شود. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.

برنج ایرانی را از قبل خیس کرده و تا پخت خوبی داشته باشید. برنج را در آب جوش ریخته و به صورت آبکشی آماده کنید. ته دیگ قابلمه را با روغن چرب کرده و لایه هایی از برنج، بادمجان سرخ شده و مواد گوشتی را به ترتیب در قابلمه بچینید. در لایه آخر برنج را ریخته و روی آن زعفران دم کرده بریزید. دم کنی را روی قابلمه گذاشته و اجازه دهید برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. پس از دم کشیدن کامل برنج خالص ایرانی، بادمجان پلو شما آماده سرو است. می توانید این غذا را به همراه سالاد شیرازی و ماست چکیده سرو کنید. نوش جان!

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...