دستور پخت پلو با جوانه گندم، یک دستور غذای ساده و فوری است که این غذا علاوه بر طعم دلپذیر، سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است. جوانه گندم به دلیل خواص درمانی و تغذیه ای فراوان، به عنوان یک مکمل غذایی ارزشمند شناخته می شود. ترکیب جوانه گندم با برنج خالص ایرانی، یک غذای کامل و انرژی زا را ایجاد می کند که برای تمام اعضای خانواده مناسب است. برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد اولیه ساده ای نیاز دارید که در هر خانه ای پیدا می شود.
مواد لازم برای تهیه پلو با جوانه گندم
- برنج خالص ایرانی: ۲ پیمانه
- جوانه گندم: ۱ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- روغن: به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
آموزش دستور پخت پلو با جوانه گندم
طبق دستور پخت پلو با جوانه گندم ابتدا برنج ایرانی را از قبل خیس کرده و بعد از چند ساعت از صافی رد کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس برنج را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا کمی سبک شود. در ادامه، جوانه گندم شسته شده را به مواد اضافه کرده و به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید. مواد را داخل قابلمه ریخته و به اندازه یک بند انگشت آب اضافه کنید. اجازه دهید تا آب برنج به جوش آید و سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
پس از دم کشیدن کامل برنج خالص ایرانی، زعفران دم کرده را روی برنج بریزید و به آرامی هم بزنید تا زعفران به خورد برنج برود. پلو با جوانه گندم را در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه سالاد یا ماست سرو کنید. برای طعم دارتر شدن پلو، می توانید از کشمش، زرشک یا خلال بادام نیز استفاده کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...