لوبیا پلو یکی از غذاهای خوش رنگ و لعابی است که با برنج خالص ایرانی طعم ویژه و خاص به خود می گیرد. این غذا را با انواع گوشت می توان طبخ و سرو نمود. برخی از افراد بنا به دلایلی تمایل به مصرف گوشت قرمز گوساله یا گوسفندی ندارند. به این افراد دستور پخت پلو با لوبیا سبز و مرغ را آموزش خواهیم داد تا از این غذا و طعم دلچسب آن در سفره خود بی نصیب نمانند.
مواد لازم برای پخت پلو با لوبیا سبز و مرغ
- برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
- لوبیا سبز خرد شده: 300 گرم
- مرغ: 500 گرم
- پیاز: 3 عدد متوسط
- سیر: دو حبه
- نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه پلویی: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
مراحل دستور پخت پلو با لوبیا سبز و مرغ
پیش از آغاز آموزش دستور پخت پلو با لوبیا سبز و مرغ تاکید می کنیم برنج ایرانی را به مدت یک الی دو ساعت در آب و نمک بخیسانید. برای شروع باید مواد و سس اصلی لوبیا پلو را آماده کنیم. برای این کار، لوبیای سبز خرد شده را در مقداری آب ریخته و اجازه دهید پخته شود. در این فاصله سینه، فیله یا ران مرغ را به شکل و اندازه ای که دوست دارید خرد کرده و در تابه تفت دهید. با این کار گوشت شما خوش رنگ و عطر خواهد شد. در ادامه پیاز و سیر را خرد و در ماهیتابه سرخ کرده، ادویه های لازم، زعفران دم کرده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و با مرغ سرخ شده و لوبیای پخته شده هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
مخلوط را همراه با کمی آب روی شعله قرار داده و اجازه دهید جا بیفتد. پس از آن، سس را به برنج خالص ایرانی آبکشی شده اضافه کرده و پس از دم کشیدن از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...