دستور پخت پلو ترش

دستور پخت پلو ترش یکی از دستورات غذایی محبوب کشورمان است که طعم بسیار متفاوتی نسبت به پلوهای دیگر دارد. برای پخت این غذا حتما از برنج خالص ایرانی استفاده کنید که طعم غذا را چندین برابر خوشمزه تر می کند. برای پخت این غذای خوشمزه و متفاوت در خانه، با ما همراه باشید.پلو ترش

مواد لازم پلو ترش

  • برنج خالص ایرانی: 5 پیمانه
  • لوبیا: نصف پیمانه
  • نخود: یک چهارم پیمانه
  • عدس: نصف پیمانه
  • انار: 2 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • رب آلو ترش یا رب انار: 3 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، فلفل، نمک: به میزان لازم

آموزش دستور پخت پلو ترش

برای پخت این غذا تنها باید تمام اصول دستور پخت پلو ترش را رعایت کنید. ابتدا تمام حبوبات را در قابلمه ریخته و از یک شب قبل بخیسانید. خیساندن حبوبات باعث از بین رفتن نفخ آن ها شده و هر چند ساعت یکبار آب آن ها را عوض کنید. حبوبات را با مقدار کافی آب روی حرارت گذاشته و اجازه دهید کاملا پخته و آماده استفاده در غذا شوند. برنج را هم از یک ساعت قبل خیسانده و به آن کمی نمک اضافه کنید. بعد از پخت حبوبات برنج ایرانی را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل به حبوبات اضافه کرده و هم بزنید.

حدود 10 دقیقه زمان نیاز است تا برنج کاملا نرم شود و بعد از آن باید برنج را آبکش کنید. در ظرف دیگری پیاز را خلالی خرد کرده و به همراه کمی روغن روی حرارت بگذارید. زمانی که پیاز طلایی و سبک شد، نوبت به اضافه کردن رب انار و دانه های انار می رسد. درون قابلمه ته دیگ گذاشته و به ترتیب لایه­ های برنج و مواد میانی آن را بریزید تا با هم مخلوط شوند. برنج خالص ایرانی را دم گذاشته و اجازه دهید حدود 40 دقیقه دم بکشد. پلو ترش آماده شده و می توانید در کنار آن یک سالاد خوشمزه آماده و نوش جان کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...