دستور پخت پلو لوبیا چشم بلبلی و شوید

در دستور پخت پلو لوبیا چشم بلبلی و شوید، از مواد تازه و درجه یک استفاده کنید. این پلو که با ترکیب دلپذیر لوبیا چشم بلبلی، شوید تازه و برنج خالص ایرانی تهیه می شود، طعمی بی نظیر و عطری دلنشین دارد. لوبیا چشم بلبلی با رنگ جذاب و بافت نرم خود، به این غذا جلوه ای خاص داده و آن را به یکی از محبوب ترین انواع لوبیا پلو تبدیل کرده است.

مواد لازم پلو لوبیا چشم بلبلی و شوید

  • برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
  • گوشت گوسفندی: 500 گرم
  • شوید خشک: 6 قاشق سوپخوری
  • لوبیا چشم بلبلی: 2 پیمانه
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 50 گرم
  • پیاز: 4 عدد
  • برگ بو: 3 عدد
  • چوب دارچین: 1 تکه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه و روغن: به میزان لازم

آموزش دستور پخت پلو لوبیا چشم بلبلی و شوید

دستور پخت پلو لوبیا چشم بلبلی و شوید یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که طرز تهیه آن کمی زمان بر اما بسیار ساده است. ابتدا لوبیا چشم بلبلی را به مدت ۶ ساعت خیس کرده و چندین بار آب آن را عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود. همزمان، برنج ایرانی را به همراه کمی نمک خیس کرده تا پخت بهتری داشته باشد.

آب لوبیا را عوض کرده و به همراه کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و لوبیاها پخته شوند. گوشت گوسفندی را به همراه پیاز و ادویه های معطر تفت داده و روی آن آب جوش میریزیم تا پخته شود. در ادامه، برنج خالص ایرانی را آبکش کرده و کف قابلمه روغن ریخته و لایه های برنج، لوبیا چشم بلبلی و شوید را به ترتیب می چینیم. در نهایت با دم کشیدن برنج، لوبیا پلو خوشمزه ما آماده سرو است. گوشت را می توانید به صورت جداگانه در ظرف سرو کرده یا روی پلو قرار بدهید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...