دستور پخت پلو ماهی

یکی از غذاهای خاص و مناسبتی که در کنار برنج خالص ایرانی مزین سفره شب عید نوروز ما است، پلو ماهی می باشد. ماهی به شکل شکم پر، کامل یا خرد شده سفره ما را رنگین می کند. در ادامه قصد داریم شما را با سریع ترین و پرطرفدارترین دستور پخت پلو ماهی بیشتر آشنا کنیم تا بتوانید یک غذای خوش طعم و پرخاصیت را در کنار اعضای خانواده خود میل کنید. پلو ماهی

مواد لازم برای پخت پلو ماهی

  • برنج خالص ایرانی: 2 پیمانه
  • ماهی (سالمون، قزل آلا یا ماهی سفید): یک عدد
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • سیر: 2 حبه
  • لیموی تازه: 2 عدد
  • سبزی پلو خرد شده (تره، شوید، جعفری و گشنیز): 80 گرم
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن، نمک، زردچوبه، پودر سیر و فلفل: به میزان لازم
  • آرد سوخاری یا آرد سفید: 4 قاشق غذاخوری

آموزش دستور پخت پلو ماهی

دستور پخت پلو ماهی شامل دو بخش است؛ یکی آماده کردن برنج و دیگری پختن و سرخ کردن ماهی. پیش از هر چیز برنج ایرانی را همراه با آب و نمک به مدت 2 ساعت بخیسانید. ماهی مورد نظر خود را بشویید و خشک کنید. ماهی را در آب پیاز، آب لیموی تازه، زعفران دم کرده، نمک، زردچوبه، پودر سیر و فلفل سیاه خوابانده و با سلفون درب آن را بسته و اجازه دهید یک ساعت بماند تا مواد به خوبی به خورد ماهی روند.

برنج خالص ایرانی خیس خورده را آبکشی کرده و کمی زعفران دم کرده و سبزی پلو و دو حبه سیر له شده را به آن افزوده و اجازه دهید دم بکشد. در ادامه ماهی را از مواد خارج کرده و در آردی که با زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط شده بغلطانید. برای سرخ کردن ماهی می توانید از فر یا تابه کمک بگیرید. برای این کار کافی است ماهیتابه یا سینی فر را با روغن سرخ کردنی چرب کرده و اجازه دهید داغ شود. ماهی را در ظرف گذاشته و دو طرف آن را سرخ نمایید. در زمان سرو پلو ماهی کافی است مقداری کره یا روغن زیتون روی برنج بریزید. ماهی را نیز با دورچینی از لیموی تازه، کلم قرمز، ترشی سیر و زیتون در کنار برنج گذاشته و میل کنید. نوش جان.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...