کاهو پلو یکی از ساده ترین غذاهای پلویی در ایران محسوب می شود. در دستور پخت کاهو پلو تمامی مراحل با جزییات گفته شده تا بتوانید به سادگی و در کمترین زمان ناهار یا شام را آماده کنید. کاهو پلو یک غذای بسیار سالم و مقوی است. اگر شما برای پخت کاهو پلو از برنج خالص ایرانی استفاده کنید، این غذا طعم و عطر بهتری خواهد داشت.
مواد لازم کاهو پلو
- کاهو: 500 گرم
- سینه مرغ: 2 عدد متوسط
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
- پیاز متوسط: 1 عدد
- گوجه: 2 عدد
- زعفران و زردچوبه و برگ بو: به مقدار لازم
آموزش مراحل دستور پخت کاهو پلو
برای شروع دستور پخت کاهو پلو پیاز را به 4 قسمت برش بدهید. بعد از آن پیاز را به همراه ادویه، برگ بو و نمک به سینه مرغ اضافه کنید و درون قابلمه بریزید. روی سینه مرغ مقداری آب بریزید و بگذارد مرغ ها کاملا پخته شود. سپس سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. کاهو و گوجه های از قبل شسته شده را به اندازه های کوچک خرد کنید. گوجه ها را به همراه مقداری کره درون تابه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سینه مرغ و کاهوهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و مقداری نمک بریزید. زعفران از قبل دم کرده را به مواد اضافه کنید تا رنگ و بوی بهتری بگیرند.
برنج خالص ایرانی از قبل خیس کرده را به صورت آبکشی آماده کنید. در کف قابلمه مقداری کاهو بگذارید، سپس کمی از برنج ایرانی و مواد مرغ را درون قابلمه ریخته و این کار را به صورت لایه لایه ادامه دهید. وقتی مواد تمام شد در قابلمه را ببندید و بگذارید کاهو پلو به مدت 35 دقیقه دم بکشد. شما عزیزان می توانید در کنار این کاهو پلوی خوشمزه سالاد و ترشی هم نوش جان کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...