اگر بخواهیم یک غذای ایرانی اصیل، خوش طعم و مجلسی را مثال بزنیم بهتر از باقالی پلو با ماهیچه نخواهیم یافت. از بوی اشتها آور برنج ایرانی گرفته تا مزه لذت بخش ماهیچه گوسفندی که طعمی خاطره انگیز را در خیال شما به یادگار خواهد گذاشت. این غذا از دوران صفویه مهمان سفره ایرانیان و موردتوجه درباریان و اعیان بوده است. در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه بیشتر آشنا کنیم تا از این غذای خوشطعم بی بهره نمانید.
مواد لازم برای پخت باقالی پلو با ماهیچه
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
- شوید تازه خرد شده یا شوید خشک: سه قاشق غذاخوری
- باقالی: 300 گرم
- ماهیچه گوسفندی: 350 گرم
- پیاز متوسط: 3 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه و چوب دارچین: به میزان لازم
آموزش دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه
پیش از آغاز دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه، برنج ایرانی را در آب ولرم و نمک به مدت دو ساعت خیس کنید. در این مدت به سراغ ماهیچهها می رویم چرا که پخت آن حدود سه الی چهار ساعت به طول می انجامد. برای این کار پیاز ها را خلالی خرد کرده و در مقداری کره تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس ماهیچه را به آن اضافه و مخلوط کرده و همراه با فلفل، زردچوبه، چوب دارچین و رب گوجه فرنگی زیر و رو کنید. این کار را تا تغییر عطر و رنگ گوشت ادامه دهید. به این مخلوط آب اضافه کرده و اجازه دهید پخته شود.
حال به سراغ پخت باقالی پلو می رویم. باقالی پاک شده را جداگانه بپزید. برنج خیس خورده را به آب در حال جوش اضافه کرده و تا زمانی که با ناخن نصف شود منتظر می مانیم. شوید تازه را در زمان جوش و شوید خشک را پس از آبکشی برنج خالص ایرانی به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج همراه با باقالی پخته شده، دم بکشد. حال زمان آن رسیده که باقالی پلو و ماهیچه گوسفندی آماده شده را با زعفران دم کرده تزئین و میل کنید. نوش جان.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...