دستور پخت رشته پلو قیسی یکی از روش های تهیه این غذای خوشمزه و سنتی آذربایجانی است. رشته پلو قیسی با استفاده از برنج خالص ایرانی، برگه زردآلو و قیسی تهیه می شود. ترکیب دلپذیر این مواد غذایی، طعمی بی نظیر به این غذا بخشیده و آن را به یکی از محبوب ترین غذاهای مناطق آذربایجان تبدیل کرده است. رشته پلو قیسی را می توان به عنوان یک غذای گیاهی و سالم، بدون نیاز به گوشت، تهیه و سرو کرد و از طعم دلنشین آن لذت برد. با ما همراه باشید تا دستور پخت این غذای محبوب را یاد بگیرید.
مواد لازم رشته پلو قیسی
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه (خیس خورده)
- رشته پلویی: 1 پیمانه
- قیسی: 100 گرم (خشک شده)
- برگه زردآلو: 100 گرم
- کره: 100 گرم
- پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری
- دارچین: 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
آموزش دستور پخت رشته پلو قیسی
دستور پخت رشته پلو قیسی از دستورات غذایی قدیمی و سنتی آذربایجان است. برای تهیه این غذای خوش طعم، ابتدا برنج ایرانی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت خیس کرده و درون آب در حال جوش بریزید. بعد از چند دقیقه رشته ها را به برنج اضافه کنید. اجازه دهید تا برنج و رشته ها نرم شوند و بعد آن را آبکش کنید.
در این حین، قیسی و برگه زردآلویی که از قبل درون آب جوش خیسانده اید را با کمی کره تفت بدهید. قیسی و برگه زردآلو را با موادی مانند زردچوبه، شکر، پیاز داغ، فلفل و زعفران طعم دار کنید. سپس برنج خالص ایرانی و مواد تفت داده شده را به صورت لایه لایه در قابلمه چیده و آن را دم بگذارید. رشته پلو قیسی را می توان با انواع ته دیگ و به همراه ماست یا سالاد سرو کرد. برای تزئین غذا از دارچین، خلال پسته یا فیله مرغ پخته شده استفاده کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...