دستور پخت ساطری پلو بسیار آسان است. ترکیب پلو به همراه کوفته قلقلی ریز، کشمش و هویج طعم بسیار جذابی به وجود می آورند. برای یادگیری طرز تهیه ساطری پلو خوشمزه در ادامه با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه باشید.
مواد لازم ساطری پلو
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
- پیاز: 1 عدد
- هویج: 4 عدد
- گوشت چرخ کرده: 250 گرم
- کشمش پلویی: نصف پیمانه
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه، زردچوبه و نمک: به میزان لازم
مراحل دستور پخت ساطری پلو
اولین مرحله در دستور پخت ساطری پلو آماده سازی گوشت و مزه دار کردن آن است. پیاز را با کمک رنده خرد کنید و بهتر است از رنده ریز استفاده کرده تا در حین سرخ کردن، پیاز نسوزد. آب پیاز را به طور کامل بگیرید تا مانع وا رفتن کوفته ریزه ها شود. پیاز و گوشت چرخ کرده را کمی با هم مخلوط کنید. فلفل سیاه، نمک و در صورت دلخواه ادویه به گوشت اضافه کرده تا مزه بهتری پیدا کند. اضافه کردن جعفری به گوشت باعث می شود تا عطر و بوی بهتری بگیرد. مواد گوشتی را با هم ورز دهید تا یکدست شده و در یخچال بگذارید.
بعد از زمان گفته شده گوشت ها را به صورت قلقلی ریز در روغن کمی سرخ کنید، نباید گوشت هنگام سرخ کردن خشک شود. هویج از جمله مواد مهم این غذا است که آن را خلالی خرد کرده و در روغن تفت بدهید. برای مزه دار کردن هویج به آن زعفران و نمک اضافه کنید. کشمش ها را هم در کمی روغن تفت دهید تا آماده استفاده شوند. برنج خالص ایرانی را به صورت آبکشی تهیه کرده و ته قابلمه ته دیگ سیب زمینی بگذارید. برای دم گذاشتن برنج ایرانی یک لایه برنج و یک لایه مواد دیگر مانند گوشت، هویج و کشمش بریزید. کمی از مواد را برای تزئین نگه دارید و بعد از آماده شدن برنج، آن ها را در ظرف سرو روی برنج بریزید. این غذای خوشمزه برای وعده ناهار همراه با سالاد شیرازی عالی است.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...