دستور پخت سبزی پلو با ماهیچه

در این مطلب قصد داریم شما را با دستور پخت سبزی پلو با ماهیچه آشنا کنیم. این غذا در میان ما ایرانی ها جایگاه ویژه و خاصی را به خود اختصاص داده است. ماهیچه ای که در این غذا وجود دارد سرشار از پروتئین، کلسیم و دیگر مواد معدنی مورد نیاز بدن بوده که همراه شدنش با برنج خالص ایرانی، آن را به غذایی لذیذ و بی مثال تبدیل می سازد. سبزی پلو با ماهیچه به روش های مختلفی پخته و آماده می شود. ما در ادامه شما را با متداول ترین این روش ها آشنا خواهیم کرد.

سبزی پلو با ماهیچه

مواد لازم برای پخت سبزی پلو با ماهیچه

  • ماهیچه گوسفندی: 2 عدد
  • برنج خالص ایرانی: 2 پیمانه
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: دو الی سه حبه
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • سبزی پلو خرد شده (شوید، گشنیز، تره): یک پیمانه
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم

آموزش دستور پخت سبزی پلو با ماهیچه

پیش از آنکه آموزش دستور پخت سبزی پلو با ماهیچه را آغاز کنیم، برنج ایرانی را در آب ولرم و نمک به مدت دو ساعت می خیسانیم. در این فاصله مشغول آماده سازی ماهیچه ها برای پخت می شویم. برای این کار پیاز را خلالی خرد کرده و همراه با سیر پوره شده در کمی روغن تفت می دهیم تا بوی خامی آنها گرفته شود. حال ماهیچه را به این ترکیب اضافه کرده و همراه با زردچوبه، فلفل و دارچین تفت می دهیم. اگر در این مرحله به جای پودر، از چوب دارچین استفاده کنید رنگ ماهیچه شما خوشرنگ تر خواهد شد.

برای کامل شدن این ترکیب، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تا حدی که رنگ آن تغییر کند به تفت دادن ادامه خواهیم داد. حال زمان آن رسیده که به این مخلوط اجازه دهیم 4 ساعت بپزد. برای این کار دو لیوان آب جوش با آن اضافه کرده و درب قابلمه را می بندیم. نمک و زعفران دم کرده را 30 دقیقه آخر به مخلوط می افزاییم.

حال این ماهیچه خوشمزه و خوش رنگ و لعاب را همراه با برنج خالص ایرانی معطری که همراه با سیزی پلو دم کرده اید، میل نموده و از طعم بی نظیر آن غرق در لذت شوید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...