دستور پخت قارچ پلو

مواد اولیه به کار رفته در دستور پخت قارچ پلو، همواره در دسترس هستند. این غذا بسیار سریع آماده شده و شما می توانید با ترکیب برنج خالص ایرانی با قارچ، یک غذای خوش عطر و طعم و مقوی را مهمان سفره خود کنید. اگر علاقه مندید با روش پخت این غذا بیشتر آشنا شوید با ما تا انتهای این مطلب همراه بمانید.

قارچ پلو

مواد لازم قارچ پلو

  • قارچ تازه: 300 گرم
  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • سینه یا فیله مرغ: 400 گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • زرشک: نصف پیمانه
  • آبلیمو :1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه پلویی و زرد چوبه: به میزان لازم

آموزش دستور پخت قارچ پلو

دستور پخت قارچ پلو را مرحله به مرحله با ما پیش بروید تا طعم واقعی این غذای مقوی و خوش طعم را بهتر تجربه کنید. برای شروع فراموش نکنید که برنج ایرانی را با کمی آب و نمک خیس نمایید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید در این مرحله به پیاز داغ خود رب گوجه فرنگی و کمی زرشک نیز بیفزایید. قارچ ها را با آبلیمو ترکیب کنید تا رنگ آنها تیره نشود و آنها را در کمی روغن تفت دهید.

در ادامه، مرغ ها را به شکل مکعبی برش داده و همراه با فلفل دلمه ای خرد شده به پیاز و قارچ های سرخ شده بیفزایید. درب قابلمه را ببندید تا قارچ ها کمی آب باز کرده و مواد در این آب، برای مدت کوتاهی پخته شوند. کف قابلمه را روغن ریخته و با سیب زمینی یا نان بپوشانید. مخلوط آماده شده و ادویه پلویی را به صورت لایه لایه به برنج خالص ایرانی آبکشی شده اضافه کرده و اجازه دهید دم بکشد. زعفران دم کرده را به این پلوی خوش عطر و رنگ اضافه و نوش جان کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...