دستور پخت میگو پلو

با توجه به دستور پخت میگو پلو می توانید این غذای خوشمزه بوشهری را در خانه تهیه کنید. میگو پلو به عنوان یک غذای دریایی شناخته می شود که به تقویت حافظه کمک می کند. شما برای مهمانی های خود می توانید از ترکیب میگو و برنج خالص ایرانی استفاده کنید که بسیار خوشمزه و لذیذ است. برای آموزش این دستور پخت ادامه مطلب را از دست ندهید.

دستور پخت میگو پلو

مواد لازم میگو پلو

  • میگو: 200 گرم
  • برنج خالص ایرانی: 2 پیمانه
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • زعفران دم کرده: 4 قاشق غذاخوری
  • ادویه ماهی: نصف قاشق چایخوری
  • پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

آموزش دستور پخت میگو پلو

برای پخت این غذا طبق دستور پخت میگو پلو به روش مجلسی باید ابتدا به سراغ میگوها بروید. میگو ها را کاملا تمیز کرده و رگ سیاه پشت آن ها را خارج کنید. بعد از پاک کردن میگو آن را به خوبی بشویید و اجازه دهید تا آبش کمی گرفته شود. برای مزه دار کردن میگوها آنها را درون یک کاسه بریزید. زعفران دم کرده، ادویه ماهی، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. میگوها را فشار ندهید؛ زیرا خیلی سریع بافت خود را از دست می دهند. میگوهای مزه دار شده را حدود 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شده و بوی بد آن ها گرفته شود.

در یک تابه پیاز خرد شده را اضافه کرده و با روغن تفت دهید. میگوها و بقیه زعفران را به آن اضافه کنید تا کاملا سرخ شوند. برنج خالص ایرانی را کمی خیسانده و به صورت آبکشی آماده کنید. شما می توانید برنج ایرانی را با کمی شوید مخلوط کنید تا خوشمزه تر شود. بعد از دم کشیدن برنج میگو ها را روی آن قرار دهید و سرو کنید. این غذای مقوی و خوشمزه را می توانید همراه با ترشی های مختلف نوش جان کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...