دستور پخت پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخ کرده

استامبولی یا لوبیا پلو از غذاهای قدیمی و پرطرفدار ایرانی است. شما می توانید برای پخت این غذای لذیذ از برنج خالص ایرانی به صورت کته یا آبکشی شده استفاده نمایید. وجود گوشت و لوبیا سبز به این غذا خواص بیشماری بخشیده و آن را سرشار از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین کرده است. ما را تا انتها همراهی کنید تا شما را با دستور پخت پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخ کرده بیشتر آشنا کنیم.

پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای تهیه پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخ کرده

  • برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
  • لوبیا سبز خرد شده: 3 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: 350 گرم
  • پیاز متوسط: دو عدد
  • رب گوجه فرنگی: 4 الی 5 قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 حبه
  • ادویه، نمک و فلفل: به میزان لازم

آشنایی با دستور پخت پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخ کرده

پیش از آغاز آموزش دستور پخت پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخ کرده، لازم است برنج ایرانی را در مقداری آب و نمک بخیسانید. در ادامه به آماده سازی مایه اصلی غذا می پردازیم. در آغاز، لوبیا سبز خرد شده را در مقداری آب ریخته و اجازه دهید کمی پخته و نرم شود. در این حین مشغول آماده سازی گوشت چرخ کرده می شویم. برای این کار پیاز را رنده کرده یا نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. حال گوشت را به پیاز داغ اضافه کرده و تا تغییر رنگ و عطر آن به خوبی هم بزنید. دو حبه سیر را له کرده و روی گوشت بریزید و با رب گوجه، نمک، فلفل و کمی زعفران و دارچین خوب مخلوط کرده و تفت دهید. به این مخلوط لوبیای پخته شده را اضافه کرده و داخل آن آب بریزید و اجازه دهید پخته شود.

مایه آماده شده را با برنج خالص ایرانی که آماده دم کردن است، مخلوط کرده و اجازه دهید دم بکشد. غذای خوش آب و رنگ شما آماده است. نوش جان.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...