دستور پخت پلو با گوشت گوسفندی

اگر طعم و کیفیت غذایی که می خورید برای شما اهمیت دارد، به شما پیشنهاد می دهیم با دستور پخت پلو با گوشت گوسفندی آشنا شوید. تکه های وسوسه برانگیز گوشت گوسفندی با عطر اشتها آور در لابه‌لای برنج خالص ایرانی، طعمی خاطره انگیز را در ذهن شما به تصویر خواهد کشید. با ما در این مطلب همراه بمانید تا روش پخت این غذای ایرانی بی نظیر را به شما آموزش دهیم.

پلو با گوشت گوسفندی

مواد لازم پلو با گوشت گوسفندی

  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • گوشت تازه گوسفندی: 400 گرم
  • پیاز متوسط: دو عدد
  • سیر : یک یا دو حبه
  • کشمش: نصف پیمانه
  • برگ بو: دو عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

آموزش دستور پخت پلو با گوشت گوسفندی

در ابتدای دستور پخت پلو با گوشت گوسفندی لازم است بدانید که پیش از هر چیز می بایست برنج ایرانی را دو الی سه ساعت زودتر در آب ولرم و نمک بخیسانید. حال می رویم سراغ تکه های گوشت گوسفندی. برای شروع گوشت را همراه با پیاز، برگ بو، زردچوبه و فلفل تفت داده و اجازه دهید یک ساعت پخته و نرم شود. دقت داشته باشید که نمک را در پایان پخت به گوشت اضافه کنید تا سفت و دیرپز نگردد. در ادامه پیاز و سیر را نگینی خرد و در روغن سرخ نمایید. تکه گوشت های پخته شده را به مواد سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید تا عطرآگین شوند. در انتها کشمش ها را به این مخلوط بیفزایید و تا پف کردن آنها تفت دادن را ادامه دهید.

کف قابلمه را با ته دیگی از نان یا سیب زمینی آماده کرده و یک لایه برنج خالص ایرانی آبکشی شده را در آن بریزید. حال نوبت به اضافه کردن مخلوط گوشت و پیاز و کشمش است. این کار را در چند لایه تکرار کنید تا برنج به خوبی عطر گوشت را به خود گرفته و خوشمزه شود. حال نوبت به خوردن این غذای خوش عطر و طعم است. نوش جان.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...