دستور پخت پلو برگ مو که نوعی غذای سنتی ایرانی است با برگ مو یا همان برگ بوته انگور تهیه می شود. در فصل های بهار و تابستان که این برگ ها به صورت سبز و تازه قابل تهیه هستند، پختن این غذا آسان تر است. برگ مو خواص درمانی زیادی مانند کاهش التهاب در بدن دارد و به همین دلیل یک ماده غذایی مفید شناخته می شود که در پخت دلمه هم از آن استفاده می کنند. برای اطلاع از نحوه پخت پلو برگ مو با برنج خالص ایرانی با ما همراه باشید.
مواد لازم برگ مو پلو
- برگ مو خرد شده: 2 پیمانه
- سینه مرغ: 1 عدد
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
- پیاز: 1 عدد
- آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
- سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده: به میزان لازم
مراحل دستور پخت پلو برگ مو
برای انجام دستور پخت پلو برگ مو باید ابتدا این برگ ها را به خوبی شسته و به اندازه کوچک خرد کنید. در ظرف دیگری مرغ خرد کرده و مزه دار کنید. برای مزه دار کردن مرغ باید از پیاز خلالی خرد شده، سیر خرد شده، سس خردل، آب لیمو و کمی زعفران استفاده نمایید. مرغ را با مواد به خوبی ماساژ دهید تا تمام مزه ها به خورد مرغ برود و در یخچال استراحت بدهید.
برای آماده سازی این غذای خوشمزه برنج خالص ایرانی را بشویید و اجازه دهید کمی در آب بخیسد. تا زمانی که برنج آماده پخت شود، مرغ را از مواد جدا کرده و در روغن ریخته و سرخ کنید. حال برای آماده سازی برنج ایرانی باید آن را به صورت آبکشی آماده نمایید. برنج و برگ مو را به صورت لایه لایه درون قابلمه گذاشته و دم بگذارید. بعد از آماده شدن برنج آن را همراه مرغ سرخ شده میل کنید و از مزه آن لذت ببرید. در صورت دلخواه می توانید مرغ را آب پز کرده و بین پلو دم بگذارید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...