دستور پخت پلو رنگی

دستور پخت پلو رنگی، بسیار ساده و سریع است و این غذا برای مهمانی ها بهترین گزینه خواهد بود. تصور کنید پلویی با رنگ های متنوع و طعمی دلنشین که می تواند هم به عنوان یک غذای اصلی و هم به عنوان یک پیش غذای زیبا سرو شود. پلو رنگی، ترکیبی از برنج خالص ایرانی با سبزیجات رنگارنگ و گوشت یا مرغ پخته شده است که بدون خورش سرو می شود.

 پلو رنگی

مواد لازم برای تهیه پلو رنگی

  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • چغندر: 1 عدد
  • سیب زمینی شیرین: 1 عدد متوسط
  • سیب زمینی بنفش: 1 عدد متوسط
  • به: 1 عدد
  • زردک یا گزر: 1 عدد
  • هویج فرنگی: 1 عدد
  • پیاز بنفش: 1 عدد
  • گوشت یا مرغ پخته شده: به مقدار لازم
  • بادیان ستاره ای، جوز هندی، زیره سیاه، پودر گل سرخ: به مقدار لازم
  • کدو حلوایی: در صورت تمایل برای ته دیگ
  • آلو برقانی: چند عدد
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

آموزش دستور پخت پلو رنگی

طبق دستور پخت پلو رنگی، ابتدا سبزیجاتی مانند سیب زمینی، چغندر، به، زردک و هویج را به صورت خلالی خرد کرده و جداگانه تفت می دهیم تا رنگشان حفظ شود. در ادامه، پیاز را نیز سرخ می کنیم و به همراه آلو و ادویه های دلخواه به مواد اضافه می کنیم. گوشت یا مرغ پخته شده را نیز ریش ریش کرده و آماده می کنیم. با این آماده سازی، مواد اولیه رنگین پلو آماده ترکیب شدن با برنج هستند.

پس از آماده شدن مواد اولیه، نوبت به چیدن لایه های پلو رنگی در قابلمه می رسد. ابتدا ته دیگ دلخواه را در کف قابلمه قرار می دهیم. سپس، برنج ایرانی آبکش شده را به همراه مخلوط سبزیجات تفت داده شده، گوشت یا مرغ ریش ریش شده، ادویه ها و پیاز کاراملی شده لایه به لایه داخل قابلمه می چینیم. در نهایت، با افزودن زعفران دم کرده و دم کشیدن برنج خالص ایرانی، پلو رنگی آماده سرو می شود. با این روش، یک غذای رنگارنگ و خوشمزه با طعمی بی نظیر خواهید داشت.

 از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...