دستور پخت پلو کلم بروکلی

دستور پخت پلو کلم بروکلی، برای پخت غذای گیاهی و سرشار از فیبر و ویتامین است که بسیار سالم خواهد بود. این غذا ترکیبی از برنج خالص ایرانی، کلم بروکلی و ادویه های معطر است که می تواند یک وعده غذایی کامل و مغذی را برای شما فراهم کند. کلم بروکلی سرشار از ویتامین C، K و فولات است و برنج نیز منبع خوبی از کربوهیدرات است. برای تهیه این غذای خوشمزه و سالم، با ما همراه باشید.

 پلو کلم بروکلی

مواد لازم پلو کلم بروکلی

  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • کلم بروکلی: یک بوته متوسط
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • سیر: ۲ حبه
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

آموزش دستور پخت پلو کلم بروکلی

اولین کاری که در دستور پخت پلو کلم بروکلی گفته شده شستن و خیساندن برنج ایرانی است. برنج را شسته و به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید. سپس، پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. کلم بروکلی را به اندازه دلخواه خرد کرده و بشویید. کلم را به پیاز و سیر اضافه کرده و همراه با آن ها تفت بدهید. زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا کلم بروکلی نرم شود.

برنج خیس خورده را به همراه مواد تفت داده شده در قابلمه مناسب بریزید. به اندازه دو بند انگشت بالای برنج آب بریزید. اجازه دهید برنج خالص ایرانی با حرارت ملایم پخته شده و آب آن کشیده شود. بعد از ده دقیقه که آب برنج تمام شد، آن را دم بگذارید. پس از حدود ۴۵ دقیقه، پلو کلم بروکلی شما آماده است. می توانید این پلو را به همراه ماست، سالاد یا گوشت کبابی سرو کنید. پلو کلم بروکلی، یک غذای کامل و مغذی است که باید آن را به عنوان یک وعده غذایی سالم در رژیم غذایی خود بگنجانید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...